Bercel - A Bercel név jelentése, Bercel névnapjai, Bercel név becézése és más érdekességek:

● A Bercel név eredete: bolgár - magyar

● A Bercel név jelentése:

bércen ( dombos, tüskés területen túli rész )

● A Bercel név becézése / Bercel becenevei:

Berci, Bercike, Bercus, Bercuska, Ercel, Ercelke, Celke

● Bercel névnapja:

március 29.június 3.
● A Bercel név típusa: B betűs férfi név / fiúnév
● A Bercel név előfordulási gyakorisága: Ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Bercel névről? Görgess lejjebb!
A Bercel az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Bercel névről

● A Bercel név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Bercel név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + C ( 3 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) = 27 ( 2 + 7 )
A Bercel névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Bercel név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Bercel név ? Jó helyen jársz!
A Bercel: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Bercel név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Bercel név magánhangzói: E,
A Bercel név mássalhangzói: B, C, L, R,
A Bercel név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Bercel névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Bercel névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 303 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 126 női név / lány név és 177 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Bercel névvel kapcsolatban. a Bercel név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Bercel név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Bercel név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Bercel névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Bercel név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Bercel nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Bercel névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!