Berengár - A Berengár név jelentése, Berengár névnapjai, Berengár név becézése és más érdekességek:

● A Berengár név eredete: germán

● A Berengár név jelentése:

medve lándzsa

● A Berengár név becézése / Berengár becenevei:

Engi, Engár, Bere, Berus, Berke

● Berengár névnapja:

május 26.június 7.október 2.november 26.
● A Berengár név típusa: B betűs férfi név / fiúnév
● A Berengár név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Berengár névről? Görgess lejjebb!
A Berengár az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Berengár névről

● A Berengár név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Berengár név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + G ( 7 ) + Á ( 1 ) + R ( 9 ) = 43 ( 4 + 3 )
A Berengár névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Berengár név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Berengár név ? Jó helyen jársz!
A Berengár: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Berengár név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Berengár név magánhangzói: Á, E,
A Berengár név mássalhangzói: B, G, N, R,
A Berengár név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Berengár névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Berengár névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 303 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 126 női név / lány név és 177 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Berengár névvel kapcsolatban. a Berengár név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Berengár név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Berengár név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Berengár névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Berengár név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Berengár nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Berengár névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!