Beriszló - A Beriszló név jelentése, Beriszló névnapjai, Beriszló név becézése és más érdekességek:

● A Beriszló név eredete: szláv

● A Beriszló név jelentése:

Pribina dicsősége, gyarapodás, dicsőség

● A Beriszló név becézése / Beriszló becenevei:

Beri, Berike, Riszka, Riszi, Szló

● Beriszló névnapja:

december 14.
● A Beriszló név típusa: B betűs férfi név / fiúnév
● A Beriszló név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Beriszló névről? Görgess lejjebb!
A Beriszló az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Beriszló névről

● A Beriszló név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Beriszló név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + L ( 3 ) + Ó ( 6 ) = 43 ( 4 + 3 )
A Beriszló névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Beriszló név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Beriszló név ? Jó helyen jársz!
A Beriszló: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Beriszló név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Beriszló név magánhangzói: E, I, Ó,
A Beriszló név mássalhangzói: SZ, B, L, R,
A Beriszló név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Beriszló névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Beriszló névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 308 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 129 női név / lány név és 179 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Beriszló névvel kapcsolatban. a Beriszló név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Beriszló név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Beriszló név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Beriszló névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Beriszló név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Beriszló nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Beriszló névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!