Csegő - A Csegő név jelentése, Csegő névnapjai, Csegő név becézése és más érdekességek:

● A Csegő név eredete: magyar

● A Csegő név jelentése:

A Csegő név jelentése nem ismert ( nincs ismert jelentése )

● A Csegő név becézése / Csegő becenevei:

Csege, Csegus, Csegice, Egő, Egi

● Csegő névnapja:

július 15.
● A Csegő név típusa: C betűs férfi név / fiúnév
● A Csegő név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Csegő névről? Görgess lejjebb!
A Csegő az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Csegő névről

● A Csegő név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Csegő név számmisztikai elemzése:
C ( 3 ) + S ( 1 ) + E ( 5 ) + G ( 7 ) + Ő ( 7 ) = 23 ( 2 + 3 )
A Csegő névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Csegő név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Csegő név ? Jó helyen jársz!
A Csegő: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Csegő név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Csegő név magánhangzói: E, Ő,
A Csegő név mássalhangzói: CS, G,
A Csegő név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Csegő névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Csegő névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 41 db C betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 30 női név / lány név és 11 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
C betűs női nevek / lánynevek listája C betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Csegő névvel kapcsolatban. a Csegő név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Csegő név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Csegő név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Csegő névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Csegő név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Csegő nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Csegő névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!