Csépán - A Csépán név jelentése, Csépán névnapjai, Csépán név becézése és más érdekességek:

● A Csépán név eredete: szláv

● A Csépán név jelentése:

koszorú ( Az István szláv eredetű, régi magyar alakváltozata. )

● A Csépán név becézése / Csépán becenevei:

Csápi, Páni, Épi, Épus, Épán, Csépus

● Csépán névnapja:

szeptember 2.
● A Csépán név típusa: C betűs férfi név / fiúnév
● A Csépán név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Csépán névről? Görgess lejjebb!
A Csépán az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Csépán névről

● A Csépán név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Csépán név számmisztikai elemzése:
C ( 3 ) + S ( 1 ) + É ( 5 ) + P ( 7 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 22 ( 2 + 2 )
A Csépán névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Csépán név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Csépán név ? Jó helyen jársz!
A Csépán: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Csépán név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Csépán név magánhangzói: Á, É,
A Csépán név mássalhangzói: CS, N, P,
A Csépán név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Csépán névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Csépán névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 41 db C betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 30 női név / lány név és 11 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
C betűs női nevek / lánynevek listája C betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Csépán névvel kapcsolatban. a Csépán név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Csépán név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Csépán név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Csépán névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Csépán név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Csépán nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Csépán névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!