Fausztusz - A Fausztusz név jelentése, Fausztusz névnapjai, Fausztusz név becézése és más érdekességek:

● A Fausztusz név eredete: latin

● A Fausztusz név jelentése:

szerencsés

● A Fausztusz név becézése / Fausztusz becenevei:

Fauszti, Uszti, Usztika, Tuszi, Tuszka

● Fausztusz névnapja:

február 15.
● A Fausztusz név típusa: F betűs férfi név / fiúnév
● A Fausztusz név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Fausztusz névről? Görgess lejjebb!
A Fausztusz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Fausztusz névről

● A Fausztusz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Fausztusz név számmisztikai elemzése:
F ( 6 ) + A ( 1 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + T ( 2 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 33 ( 3 + 3 )
A Fausztusz névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Fausztusz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Fausztusz név ? Jó helyen jársz!
A Fausztusz: 9 betűből álló férfi név / fiúnév
A Fausztusz név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Fausztusz név magánhangzói: A, U,
A Fausztusz név mássalhangzói: SZ, F, T,
A Fausztusz név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Fausztusz névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Fausztusz névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 127 db F betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 77 női név / lány név és 50 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
F betűs női nevek / lánynevek listája F betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Fausztusz névvel kapcsolatban. a Fausztusz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Fausztusz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Fausztusz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Fausztusz névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Fausztusz név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Fausztusz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Fausztusz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!