Felicián - A Felicián név jelentése, Felicián névnapjai, Felicián név becézése és más érdekességek:

● A Felicián név eredete: latin

● A Felicián név jelentése:

boldog, szerencsés ( a Félix származéka )

● A Felicián név becézése / Felicián becenevei:

Cián, Feli, Felus, Lici, Licus

● Felicián névnapja:

június 9.
● A Felicián név típusa: F betűs férfi név / fiúnév
● A Felicián név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Felicián névről? Görgess lejjebb!
A Felicián az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Felicián névről

● A Felicián név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Felicián név számmisztikai elemzése:
F ( 6 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + C ( 3 ) + I ( 9 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 41 ( 4 + 1 )
A Felicián névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Felicián név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Felicián név ? Jó helyen jársz!
A Felicián: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Felicián név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Felicián név magánhangzói: Á, E, I,
A Felicián név mássalhangzói: C, F, L, N,
A Felicián név szótagszáma: 4 szótagú férfi név / fiúnév

A Felicián névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Felicián névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 127 db F betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 77 női név / lány név és 50 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
F betűs női nevek / lánynevek listája F betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Felicián névvel kapcsolatban. a Felicián név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Felicián név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Felicián név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Felicián névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Felicián név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Felicián nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Felicián névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!