Flóris - A Flóris név jelentése, Flóris névnapjai, Flóris név becézése és más érdekességek:

● A Flóris név eredete: latin

● A Flóris név jelentése:

virágos, virágzó ( A Flórián kicsinyítőképzős származéka. )

● A Flóris név becézése / Flóris becenevei:

Flóri, Ris, Riska, Ricu, Fló, Flórika, Lóri,

● Flóris névnapja:

május 4.
● A Flóris név típusa: F betűs férfi név / fiúnév
● A Flóris név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Flóris névről? Görgess lejjebb!
A Flóris az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Flóris névről

● A Flóris név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Flóris név számmisztikai elemzése:
F ( 6 ) + L ( 3 ) + Ó ( 6 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + S ( 1 ) = 34 ( 3 + 4 )
A Flóris névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Flóris név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Flóris név ? Jó helyen jársz!
A Flóris: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Flóris név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Flóris név magánhangzói: I, Ó,
A Flóris név mássalhangzói: F, L, R, S,
A Flóris név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Flóris névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Flóris névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 127 db F betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 77 női név / lány név és 50 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
F betűs női nevek / lánynevek listája F betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Flóris névvel kapcsolatban. a Flóris név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Flóris név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Flóris név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Flóris névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Flóris név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Flóris nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Flóris névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!