Fernandó - A Fernandó név jelentése, Fernandó névnapjai, Fernandó név becézése és más érdekességek:

● A Fernandó név eredete: germán - latin - olasz

● A Fernandó név jelentése:

béke, védelem, merész ( A Ferdinánd spanyol alakváltozata )

● A Fernandó név becézése / Fernandó becenevei:

Nándó, Nándi, Ernu, Ernus, Fernus

● Fernandó névnapja:

május 30.június 5.október 19.
● A Fernandó név típusa: F betűs férfi név / fiúnév
● A Fernandó név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Fernandó névről? Görgess lejjebb!
A Fernandó az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Fernandó névről

● A Fernandó név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Fernandó név számmisztikai elemzése:
F ( 6 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + Ó ( 6 ) = 41 ( 4 + 1 )
A Fernandó névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Fernandó név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Fernandó név ? Jó helyen jársz!
A Fernandó: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Fernandó név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Fernandó név magánhangzói: A, E, Ó,
A Fernandó név mássalhangzói: D, F, N, R,
A Fernandó név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Fernandó névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Fernandó névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 127 db F betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 77 női név / lány név és 50 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
F betűs női nevek / lánynevek listája F betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Fernandó névvel kapcsolatban. a Fernandó név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Fernandó név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Fernandó név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Fernandó névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Fernandó név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Fernandó nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Fernandó névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!