Fortunátó - A Fortunátó név jelentése, Fortunátó névnapjai, Fortunátó név becézése és más érdekességek:

● A Fortunátó név eredete: latin - olasz

● A Fortunátó név jelentése:

boldog, szerencsés ( Fortunát olasz alakváltozata )

● A Fortunátó név becézése / Fortunátó becenevei:

Nátó, Nátus, Tunát, Tunika, Tunci, Tunka, Forti, Fortus, Fortika

● Fortunátó névnapja:

június 1.július 12.
● A Fortunátó név típusa: F betűs férfi név / fiúnév
● A Fortunátó név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Fortunátó névről? Görgess lejjebb!
A Fortunátó az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Fortunátó névről

● A Fortunátó név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Fortunátó név számmisztikai elemzése:
F ( 6 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + T ( 2 ) + U ( 3 ) + N ( 5 ) + Á ( 1 ) + T ( 2 ) + Ó ( 6 ) = 40 ( 4 + 0 )
A Fortunátó névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Fortunátó név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Fortunátó név ? Jó helyen jársz!
A Fortunátó: 9 betűből álló férfi név / fiúnév
A Fortunátó név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Fortunátó név magánhangzói: Á, O, Ó, U,
A Fortunátó név mássalhangzói: F, N, R, T,
A Fortunátó név szótagszáma: 4 szótagú férfi név / fiúnév

A Fortunátó névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Fortunátó névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 123 db F betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 74 női név / lány név és 49 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
F betűs női nevek / lánynevek listája F betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Fortunátó névvel kapcsolatban. a Fortunátó név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Fortunátó név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Fortunátó név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Fortunátó névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Fortunátó név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Fortunátó nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Fortunátó névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!