Holló - A Holló név jelentése, Holló névnapjai, Holló név becézése és más érdekességek:

● A Holló név eredete: magyar

● A Holló név jelentése:

hollófekete hajú, holló

● A Holló név becézése / Holló becenevei:

Hollóka, Hollus, Holka, Holi, Olló, Oli

● Holló névnapja:

február 4.
● A Holló név típusa: H betűs férfi név / fiúnév
● A Holló név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Holló névről? Görgess lejjebb!
A Holló az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Holló névről

● A Holló név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Holló név számmisztikai elemzése:
H ( 8 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + Ó ( 6 ) = 26 ( 2 + 6 )
A Holló névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Holló név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Holló név ? Jó helyen jársz!
A Holló: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Holló név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Holló név magánhangzói: O, Ó,
A Holló név mássalhangzói: H, L,
A Holló név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Holló névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Holló névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 165 db H betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 90 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
H betűs női nevek / lánynevek listája H betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Holló névvel kapcsolatban. a Holló név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Holló név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Holló név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Holló névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Holló név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Holló nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Holló névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!