Honor - A Honor név jelentése, Honor névnapjai, Honor név becézése és más érdekességek:

● A Honor név eredete: latin

● A Honor név jelentése:

tiszteletreméltó ( A Honorátusz név rövidülése )

● A Honor név becézése / Honor becenevei:

Honi, Honika, Honusz, Norka, Nor, Ono

● Honor névnapja:

január 16.
● A Honor név típusa: H betűs férfi név / fiúnév
● A Honor név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Honor névről? Görgess lejjebb!
A Honor az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Honor névről

● A Honor név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Honor név számmisztikai elemzése:
H ( 8 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) = 34 ( 3 + 4 )
A Honor névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Honor név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Honor név ? Jó helyen jársz!
A Honor: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Honor név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Honor név magánhangzói: O,
A Honor név mássalhangzói: H, N, R,
A Honor név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Honor névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Honor névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 159 db H betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 87 női név / lány név és 72 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
H betűs női nevek / lánynevek listája H betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Honor névvel kapcsolatban. a Honor név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Honor név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Honor név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Honor névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Honor név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Honor nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Honor névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!