Honorátusz - A Honorátusz név jelentése, Honorátusz névnapjai, Honorátusz név becézése és más érdekességek:

● A Honorátusz név eredete: latin

● A Honorátusz név jelentése:

tiszteletreméltó

● A Honorátusz név becézése / Honorátusz becenevei:

Honi, Norka, Ráti, Rátusz

● Honorátusz névnapja:

január 16.
● A Honorátusz név típusa: H betűs férfi név / fiúnév
● A Honorátusz név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Honorátusz névről? Görgess lejjebb!
A Honorátusz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Honorátusz névről

● A Honorátusz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Honorátusz név számmisztikai elemzése:
H ( 8 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + Á ( 1 ) + T ( 2 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 49 ( 4 + 9 ) = 13 ( 1 + 3 )
A Honorátusz névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Honorátusz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Honorátusz név ? Jó helyen jársz!
A Honorátusz: 10 betűből álló férfi név / fiúnév
A Honorátusz név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Honorátusz név magánhangzói: Á, O, U,
A Honorátusz név mássalhangzói: SZ, H, N, R, T,
A Honorátusz név szótagszáma: 4 szótagú férfi név / fiúnév

A Honorátusz névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Honorátusz névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 165 db H betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 90 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
H betűs női nevek / lánynevek listája H betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Honorátusz névvel kapcsolatban. a Honorátusz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Honorátusz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Honorátusz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Honorátusz névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Honorátusz név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Honorátusz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Honorátusz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!