Noel - A Noel név jelentése, Noel névnapjai, Noel név becézése és más érdekességek:

● A Noel név eredete: francia

● A Noel név jelentése:

karácsonykor született,születésnap, az Úr születésnapja, karácsony

● A Noel név becézése / Noel becenevei:

Noelka, Nojcsi, Nonó, Nonka, Nonci, Nonu

● Noel névnapja:

május 13.december 25.
● A Noel név típusa: N betűs férfi név / fiúnév
● A Noel név előfordulási gyakorisága: Rendkívül gyakori férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Noel névről? Görgess lejjebb!
A Noel az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Noel névről

● A Noel név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Noel név számmisztikai elemzése:
N ( 5 ) + O ( 6 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) = 19 ( 1 + 9 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Noel névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Noel név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Noel név ? Jó helyen jársz!
A Noel: 4 betűből álló férfi név / fiúnév
A Noel név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Noel név magánhangzói: E, O,
A Noel név mássalhangzói: L, N,
A Noel név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Noel névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Noel névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 211 db N betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 137 női név / lány név és 74 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
N betűs női nevek / lánynevek listája N betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Noel névvel kapcsolatban. a Noel név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Noel név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Noel név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Noel névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Noel név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Noel nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Noel névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!