Radomér - A Radomér név jelentése, Radomér névnapjai, Radomér név becézése és más érdekességek:

● A Radomér név eredete: szláv - magyar

● A Radomér név jelentése:

öröm, béke, dicsőség ( A szláv Radomir régi magyar formája )

● A Radomér név becézése / Radomér becenevei:

Radi, Radus, Radó, Raduka, Domi, Domér

● Radomér névnapja:

június 21.
● A Radomér név típusa: R betűs férfi név / fiúnév
● A Radomér név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Radomér névről? Görgess lejjebb!
A Radomér az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Radomér névről

● A Radomér név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Radomér név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + A ( 1 ) + D ( 4 ) + O ( 6 ) + M ( 4 ) + É ( 5 ) + R ( 9 ) = 38 ( 3 + 8 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Radomér névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Radomér név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Radomér név ? Jó helyen jársz!
A Radomér: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Radomér név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Radomér név magánhangzói: A, É, O,
A Radomér név mássalhangzói: D, M, R,
A Radomér név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Radomér névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Radomér névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 213 db R betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 105 női név / lány név és 108 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Radomér névvel kapcsolatban. a Radomér név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Radomér név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Radomér név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Radomér névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Radomér név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Radomér nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Radomér névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!