Ramzan - A Ramzan név jelentése, Ramzan névnapjai, Ramzan név becézése és más érdekességek:

● A Ramzan név eredete: urdu

● A Ramzan név jelentése:

élő

● A Ramzan név becézése / Ramzan becenevei:

Ramzi, Ram, Zan, Zanka, Zani

● Ramzan névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Ramzan név típusa: R betűs férfi név / fiúnév
● A Ramzan név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Ramzan névről? Görgess lejjebb!
A Ramzan az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Ramzan névről

● A Ramzan név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Ramzan név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + A ( 1 ) + M ( 4 ) + Z ( 8 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Ramzan névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Ramzan név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Ramzan név ? Jó helyen jársz!
A Ramzan: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Ramzan név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Ramzan név magánhangzói: A,
A Ramzan név mássalhangzói: M, N, R, Z,
A Ramzan név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Ramzan névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Ramzan névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 213 db R betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 105 női név / lány név és 108 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Ramzan névvel kapcsolatban. a Ramzan név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Ramzan név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Ramzan név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Ramzan névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Ramzan név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Ramzan nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Ramzan névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!