Radvány - A Radvány név jelentése, Radvány névnapjai, Radvány név becézése és más érdekességek:

● A Radvány név eredete: szláv

● A Radvány név jelentése:

gondoskodás, öröm ( a Radován alakváltozata )

● A Radvány név becézése / Radvány becenevei:

Radi, Radus, Raduka, Dvány, Dványus, Ványa

● Radvány névnapja:

november 7.
● A Radvány név típusa: R betűs férfi név / fiúnév
● A Radvány név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Radvány névről? Görgess lejjebb!
A Radvány az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Radvány névről

● A Radvány név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Radvány név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + A ( 1 ) + D ( 4 ) + V ( 4 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) + Y ( 7 ) = 31 ( 3 + 1 )
A Radvány névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Radvány név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Radvány név ? Jó helyen jársz!
A Radvány: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Radvány név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Radvány név magánhangzói: A, Á,
A Radvány név mássalhangzói: NY, D, R, V,
A Radvány név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Radvány névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Radvány névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 213 db R betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 105 női név / lány név és 108 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Radvány névvel kapcsolatban. a Radvány név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Radvány név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Radvány név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Radvány névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Radvány név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Radvány nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Radvány névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!