Ragnar - A Ragnar név jelentése, Ragnar névnapjai, Ragnar név becézése és más érdekességek:

● A Ragnar név eredete: norvég

● A Ragnar név jelentése:

harcos, védelmező

● A Ragnar név becézése / Ragnar becenevei:

Ragnarka, Ragni, Ragnu, Ragnó, Agna, Agnar

● Ragnar névnapja:

október 1.
● A Ragnar név típusa: R betűs férfi név / fiúnév
● A Ragnar név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Ragnar névről? Görgess lejjebb!
A Ragnar az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Ragnar névről

● A Ragnar név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Ragnar név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + A ( 1 ) + G ( 7 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) = 32 ( 3 + 2 )
A Ragnar névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Ragnar név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Ragnar név ? Jó helyen jársz!
A Ragnar: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Ragnar név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Ragnar név magánhangzói: A,
A Ragnar név mássalhangzói: G, N, R,
A Ragnar név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Ragnar névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Ragnar névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 210 db R betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 104 női név / lány név és 106 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Ragnar névvel kapcsolatban. a Ragnar név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Ragnar név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Ragnar név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Ragnar névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Ragnar név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Ragnar nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Ragnar névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!