Rajmund - A Rajmund név jelentése, Rajmund névnapjai, Rajmund név becézése és más érdekességek:

● A Rajmund név eredete: germán

● A Rajmund név jelentése:

( isteni ) tanács, bölcs védelmező

● A Rajmund név becézése / Rajmund becenevei:

Rajmi, Rajmika, Rajmundka, Raj, Rajka, Mundi, Mundus, Mundika

● Rajmund névnapja:

január 7.január 23.július 4.augusztus 31.
● A Rajmund név típusa: R betűs férfi név / fiúnév
● A Rajmund név előfordulási gyakorisága: Ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Rajmund névről? Görgess lejjebb!
A Rajmund az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Rajmund névről

● A Rajmund név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Rajmund név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + A ( 1 ) + J ( 1 ) + M ( 4 ) + U ( 3 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) = 27 ( 2 + 7 )
A Rajmund névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Rajmund név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Rajmund név ? Jó helyen jársz!
A Rajmund: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Rajmund név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Rajmund név magánhangzói: A, U,
A Rajmund név mássalhangzói: D, J, M, N, R,
A Rajmund név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Rajmund névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Rajmund névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 213 db R betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 105 női név / lány név és 108 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Rajmund névvel kapcsolatban. a Rajmund név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Rajmund név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Rajmund név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Rajmund névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Rajmund név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Rajmund nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Rajmund névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!