Szofron - A Szofron név jelentése, Szofron névnapjai, Szofron név becézése és más érdekességek:

● A Szofron név eredete: görög

● A Szofron név jelentése:

értelmes, okos, helyesen gondolkodó, megfontolt

● A Szofron név becézése / Szofron becenevei:

Szoszi, Szoszó, Szofronka, Szofi, Ofri, Ofron, Ofru

● Szofron névnapja:

március 11.
● A Szofron név típusa: S betűs férfi név / fiúnév
● A Szofron név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szofron névről? Görgess lejjebb!
A Szofron az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szofron névről

● A Szofron név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szofron név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + O ( 6 ) + F ( 6 ) + R ( 9 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) = 41 ( 4 + 1 )
A Szofron névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Szofron név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szofron név ? Jó helyen jársz!
A Szofron: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Szofron név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Szofron név magánhangzói: O,
A Szofron név mássalhangzói: SZ, F, N, R,
A Szofron név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Szofron névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Szofron névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 84 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 48 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szofron névvel kapcsolatban. a Szofron név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szofron név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szofron név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szofron névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szofron név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szofron nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szofron névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!