Tankréd - A Tankréd név jelentése, Tankréd névnapjai, Tankréd név becézése és más érdekességek:

● A Tankréd név eredete: germán

● A Tankréd név jelentése:

gondolkodó, tanácsadó.

● A Tankréd név becézése / Tankréd becenevei:

Tanki, Tanka, Tank, Kéri, Krédu, Krédus

● Tankréd névnapja:

május 6.július 6.
● A Tankréd név típusa: T betűs férfi név / fiúnév
● A Tankréd név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Tankréd névről? Görgess lejjebb!
A Tankréd az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Tankréd névről

● A Tankréd név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Tankréd név számmisztikai elemzése:
T ( 2 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + K ( 2 ) + R ( 9 ) + É ( 5 ) + D ( 4 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Tankréd névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Tankréd név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Tankréd név ? Jó helyen jársz!
A Tankréd: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Tankréd név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Tankréd név magánhangzói: A, É,
A Tankréd név mássalhangzói: D, K, N, R, T,
A Tankréd név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Tankréd névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Tankréd névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 178 db T betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 90 női név / lány név és 88 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
T betűs női nevek / lánynevek listája T betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Tankréd névvel kapcsolatban. a Tankréd név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Tankréd név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Tankréd név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Tankréd névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Tankréd név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Tankréd nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Tankréd névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!