Talamér - A Talamér név jelentése, Talamér névnapjai, Talamér név becézése és más érdekességek:

● A Talamér név eredete: magyar

● A Talamér név jelentése:

távolság, béke

● A Talamér név becézése / Talamér becenevei:

Tala, Talus, Tali, Talika, Lami, Lamika, Lamér, Ala

● Talamér névnapja:

január 5.július 15.
● A Talamér név típusa: T betűs férfi név / fiúnév
● A Talamér név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Talamér névről? Görgess lejjebb!
A Talamér az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Talamér névről

● A Talamér név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Talamér név számmisztikai elemzése:
T ( 2 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) + M ( 4 ) + É ( 5 ) + R ( 9 ) = 25 ( 2 + 5 )
A Talamér névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Talamér név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Talamér név ? Jó helyen jársz!
A Talamér: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Talamér név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Talamér név magánhangzói: A, É,
A Talamér név mássalhangzói: L, M, R, T,
A Talamér név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Talamér névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Talamér névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 182 db T betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 93 női név / lány név és 89 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
T betűs női nevek / lánynevek listája T betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Talamér névvel kapcsolatban. a Talamér név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Talamér név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Talamér név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Talamér névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Talamér név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Talamér nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Talamér névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!