Abdon - Az Abdon név jelentése, Abdon névnapjai, Abdon név becézése és más érdekességek:

● Az Abdon név eredete: héber ( biblia )

● Az Abdon név jelentése:

kis szolga

● Az Abdon név becézése / Abdon becenevei:

Abi, Abdi, Doni, Dondon

● Abdon névnapja:

november 19.
● Az Abdon név típusa: A betűs férfi név / fiúnév
● Az Abdon név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Abdon névről? Görgess lejjebb!
Az Abdon az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Abdon névről

● Az Abdon név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Abdon név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + B ( 2 ) + D ( 4 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) = 18 ( 1 + 8 )
Az Abdon névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● Az Abdon név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Abdon név ? Jó helyen jársz!
Az Abdon: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Abdon név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Abdon név magánhangzói: A, O,
Az Abdon név mássalhangzói: B, D, N,
Az Abdon név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Abdon névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Abdon névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Abdon névvel kapcsolatban. az Abdon név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Abdon név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Abdon név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Abdon névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Abdon név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Abdon nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Abdon névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!