Abosa - Az Abosa név jelentése, Abosa névnapjai, Abosa név becézése és más érdekességek:

● Az Abosa név eredete: magyar

● Az Abosa név jelentése:

apa. ( Az Aba és az Abos név további képzéséből )

● Az Abosa név becézése / Abosa becenevei:

Abi, Abos, Bosi, Sasa, Abosi

● Abosa névnapja:

november 12.
● Az Abosa név típusa: A betűs férfi név / fiúnév
● Az Abosa név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Abosa névről? Görgess lejjebb!
Az Abosa az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Abosa névről

● Az Abosa név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Abosa név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + B ( 2 ) + O ( 6 ) + S ( 1 ) + A ( 1 ) = 11 ( 1 + 1 )
Az Abosa névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● Az Abosa név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Abosa név ? Jó helyen jársz!
Az Abosa: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Abosa név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Abosa név magánhangzói: A, O,
Az Abosa név mássalhangzói: B, S,
Az Abosa név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Abosa névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Abosa névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 509 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 325 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Abosa névvel kapcsolatban. az Abosa név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Abosa név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Abosa név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Abosa névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Abosa név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Abosa nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Abosa névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!