Abdiás - Az Abdiás név jelentése, Abdiás névnapjai, Abdiás név becézése és más érdekességek:

● Az Abdiás név eredete: héber-görög ( biblia )

● Az Abdiás név jelentése:

Isten szolgája

● Az Abdiás név becézése / Abdiás becenevei:

Abi, Abdi, Ási, Sia

● Abdiás névnapja:

november 19.
● Az Abdiás név típusa: A betűs férfi név / fiúnév
● Az Abdiás név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Abdiás névről? Görgess lejjebb!
Az Abdiás az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Abdiás névről

● Az Abdiás név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Abdiás név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + B ( 2 ) + D ( 4 ) + I ( 9 ) + Á ( 1 ) + S ( 1 ) = 18 ( 1 + 8 )
Az Abdiás névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● Az Abdiás név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Abdiás név ? Jó helyen jársz!
Az Abdiás: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Abdiás név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Abdiás név magánhangzói: A, Á, I,
Az Abdiás név mássalhangzói: B, D, S,
Az Abdiás név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Abdiás névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Abdiás névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Abdiás névvel kapcsolatban. az Abdiás név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Abdiás név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Abdiás név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Abdiás névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Abdiás név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Abdiás nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Abdiás névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!