Adorján - Az Adorján név jelentése, Adorján névnapjai, Adorján név becézése és más érdekességek:

● Az Adorján név eredete: magyar - latin

● Az Adorján név jelentése:

Hadria városából való férfi ( Az Adrián régi magyar alakváltozata, ami a latin Hadrianus névből származik )

● Az Adorján név becézése / Adorján becenevei:

Adi, Adika, Dorján, Adus

● Adorján névnapja:

szeptember 8.március 5.
● Az Adorján név típusa: A betűs férfi név / fiúnév
● Az Adorján név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Adorján névről? Görgess lejjebb!
Az Adorján az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Adorján névről

● Az Adorján név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Adorján név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + D ( 4 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + J ( 1 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 27 ( 2 + 7 )
Az Adorján névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● Az Adorján név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Adorján név ? Jó helyen jársz!
Az Adorján: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Adorján név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Adorján név magánhangzói: A, Á, O,
Az Adorján név mássalhangzói: D, J, N, R,
Az Adorján név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Adorján névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Adorján névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 509 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 325 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Adorján névvel kapcsolatban. az Adorján név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Adorján név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Adorján név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Adorján névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Adorján név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Adorján nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Adorján névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!