Abdullah - Az Abdullah név jelentése, Abdullah névnapjai, Abdullah név becézése és más érdekességek:

● Az Abdullah név eredete: arab

● Az Abdullah név jelentése:

Isten szolgája. ( Az Abd-allah egyik formája )

● Az Abdullah név becézése / Abdullah becenevei:

Abdi, Dula, Abdu, Abu

● Abdullah névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Abdullah név típusa: A betűs férfi név / fiúnév
● Az Abdullah név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Abdullah névről? Görgess lejjebb!
Az Abdullah az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Abdullah névről

● Az Abdullah név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Abdullah név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + B ( 2 ) + D ( 4 ) + U ( 3 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) + H ( 8 ) = 25 ( 2 + 5 )
Az Abdullah névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● Az Abdullah név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Abdullah név ? Jó helyen jársz!
Az Abdullah: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Abdullah név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Abdullah név magánhangzói: A, U,
Az Abdullah név mássalhangzói: B, D, H, L,
Az Abdullah név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Abdullah névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Abdullah névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Abdullah névvel kapcsolatban. az Abdullah név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Abdullah név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Abdullah név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Abdullah névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Abdullah név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Abdullah nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Abdullah névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!