Androméda - Az Androméda név jelentése, Androméda névnapjai, Androméda név becézése és más érdekességek:

● Az Androméda név eredete: görög ( mitológiai )

● Az Androméda név jelentése:

görög mitológiabeli női név, a Perszeusz által megmentett királylány neve, akit Pallasz Athéné a csillagok közé emelt.

● Az Androméda név becézése / Androméda becenevei:

Dromi, Dromika, Méda, Médike

● Androméda névnapja:

február 4.
● Az Androméda név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Androméda név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Androméda névről? Görgess lejjebb!
Az Androméda az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Androméda névről

● Az Androméda név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Androméda név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + R ( 9 ) + O ( 6 ) + M ( 4 ) + É ( 5 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) = 39 ( 3 + 9 ) = 12 ( 1 + 2 )
Az Androméda névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● Az Androméda név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Androméda név ? Jó helyen jársz!
Az Androméda: 9 betűből álló női név / lánynév
Az Androméda név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Androméda név magánhangzói: A, É, O,
Az Androméda név mássalhangzói: D, M, N, R,
Az Androméda név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

Az Androméda névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Androméda névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Androméda névvel kapcsolatban. az Androméda név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Androméda név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Androméda név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Androméda névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Androméda név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Androméda nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Androméda névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!