Angéla - Az Angéla név jelentése, Angéla névnapjai, Angéla név becézése és más érdekességek:

● Az Angéla név eredete: görög - latin

● Az Angéla név jelentése:

angyal, Isten követe ( Az Angelus férfinév női párja )

● Az Angéla név becézése / Angéla becenevei:

Angi, Angika, Angus, Angél, Angyalka

● Angéla névnapja:

január 4.május 31.június 1.július 21.január 27.
● Az Angéla név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Angéla név előfordulási gyakorisága: Ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Angéla névről? Görgess lejjebb!
Az Angéla az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Angéla névről

● Az Angéla név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Angéla név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + N ( 5 ) + G ( 7 ) + É ( 5 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 22 ( 2 + 2 )
Az Angéla névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● Az Angéla név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Angéla név ? Jó helyen jársz!
Az Angéla: 6 betűből álló női név / lánynév
Az Angéla név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Angéla név magánhangzói: A, É,
Az Angéla név mássalhangzói: G, L, N,
Az Angéla név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Angéla névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Angéla névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 506 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 323 női név / lány név és 183 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Angéla névvel kapcsolatban. az Angéla név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Angéla név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Angéla név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Angéla névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Angéla név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Angéla nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Angéla névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!