Annamíra - Az Annamíra név jelentése, Annamíra névnapjai, Annamíra név becézése és más érdekességek:

● Az Annamíra név eredete: héber - latin

● Az Annamíra név jelentése:

kegyelem, könyörület,csodálatos (Az Anna és a Míra összekapcsolása )

● Az Annamíra név becézése / Annamíra becenevei:

Annus, Mira, Mirus, Mirike, Anni, Panni, Nami, Namika

● Annamíra névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Annamíra név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Annamíra név előfordulási gyakorisága: Ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Annamíra névről? Görgess lejjebb!
Az Annamíra az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Annamíra névről

● Az Annamíra név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Annamíra név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + N ( 5 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) + M ( 4 ) + Í ( 9 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) = 35 ( 3 + 5 )
Az Annamíra névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Annamíra név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Annamíra név ? Jó helyen jársz!
Az Annamíra: 8 betűből álló női név / lánynév
Az Annamíra név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Annamíra név magánhangzói: A, Í,
Az Annamíra név mássalhangzói: M, N, R,
Az Annamíra név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

Az Annamíra névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Annamíra névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Annamíra névvel kapcsolatban. az Annamíra név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Annamíra név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Annamíra név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Annamíra névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Annamíra név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Annamíra nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Annamíra névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!