Agnéta - Az Agnéta név jelentése, Agnéta névnapjai, Agnéta név becézése és más érdekességek:

● Az Agnéta név eredete: görög - latin

● Az Agnéta név jelentése:

szent, tiszta, szemérmes, érintetlen, szűzies, tartózkodó ( Az Ágnes kicsinyített formájából. )

● Az Agnéta név becézése / Agnéta becenevei:

Agnus, Agnuska, Agi, Agika, Nétus, Nétuska, Néti

● Agnéta névnapja:

január 21.január 28.március 6.június 8.november 16.
● Az Agnéta név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Agnéta név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Agnéta névről? Görgess lejjebb!
Az Agnéta az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Agnéta névről

● Az Agnéta név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Agnéta név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + G ( 7 ) + N ( 5 ) + É ( 5 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 21 ( 2 + 1 )
Az Agnéta névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● Az Agnéta név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Agnéta név ? Jó helyen jársz!
Az Agnéta: 6 betűből álló női név / lánynév
Az Agnéta név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Agnéta név magánhangzói: A, É,
Az Agnéta név mássalhangzói: G, N, T,
Az Agnéta név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Agnéta névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Agnéta névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 506 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 323 női név / lány név és 183 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Agnéta névvel kapcsolatban. az Agnéta név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Agnéta név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Agnéta név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Agnéta névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Agnéta név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Agnéta nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Agnéta névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!