Apol - Az Apol név jelentése, Apol névnapjai, Apol név becézése és más érdekességek:

● Az Apol név eredete: görög

● Az Apol név jelentése:

Apollónak szentelt ( Az Apollónia önállósult becézője )

● Az Apol név becézése / Apol becenevei:

Apol, Apolka, Apola, Apoli, Apolló, Póli, Pólika, Polla, Plóni, Polóni

● Apol névnapja:

január 28.február 9.március 8.július 7.
● Az Apol név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Apol név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Apol névről? Görgess lejjebb!
Az Apol az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Apol névről

● Az Apol név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Apol név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + P ( 7 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) = 17 ( 1 + 7 )
Az Apol névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Apol név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Apol név ? Jó helyen jársz!
Az Apol: 4 betűből álló női név / lánynév
Az Apol név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
Az Apol név magánhangzói: A, O,
Az Apol név mássalhangzói: L, P,
Az Apol név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

Az Apol névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Apol névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Apol névvel kapcsolatban. az Apol név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Apol név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Apol név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Apol névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Apol név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Apol nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Apol névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!