Apollinária - Az Apollinária név jelentése, Apollinária névnapjai, Apollinária név becézése és más érdekességek:

● Az Apollinária név eredete: görög - latin

● Az Apollinária név jelentése:

Apollóhoz hasonló ( Az Apollinár férfinév női párja )

● Az Apollinária név becézése / Apollinária becenevei:

Apol, Poli, Lini, Linár, Nári, Nárika, Ria

● Apollinária névnapja:

január 8.július 23.
● Az Apollinária név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Apollinária név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Apollinária névről? Görgess lejjebb!
Az Apollinária az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Apollinária névről

● Az Apollinária név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Apollinária név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + P ( 7 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + Á ( 1 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 54 ( 5 + 4 )
Az Apollinária névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● Az Apollinária név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Apollinária név ? Jó helyen jársz!
Az Apollinária: 11 betűből álló női név / lánynév
Az Apollinária név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Apollinária név magánhangzói: A, Á, I, O,
Az Apollinária név mássalhangzói: L, N, P, R,
Az Apollinária név szótagszáma: 6 szótagú női név / lánynév

Az Apollinária névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Apollinária névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 506 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 323 női név / lány név és 183 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Apollinária névvel kapcsolatban. az Apollinária név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Apollinária név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Apollinária név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Apollinária névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Apollinária név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Apollinária nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Apollinária névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!