Betsabé - A Betsabé név jelentése, Betsabé névnapjai, Betsabé név becézése és más érdekességek:

● A Betsabé név eredete: héber

● A Betsabé név jelentése:

a buja, dús, telt

● A Betsabé név becézése / Betsabé becenevei:

Tsabi, Tsabus, Etsi, Betsi, Betsike, Abi

● Betsabé névnapja:

november 19.
● A Betsabé név típusa: B betűs női név / lánynév
● A Betsabé név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Betsabé névről? Görgess lejjebb!
A Betsabé az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Betsabé névről

● A Betsabé név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Betsabé név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + E ( 5 ) + T ( 2 ) + S ( 1 ) + A ( 1 ) + B ( 2 ) + É ( 5 ) = 18 ( 1 + 8 )
A Betsabé névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Betsabé név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Betsabé név ? Jó helyen jársz!
A Betsabé: 7 betűből álló női név / lánynév
A Betsabé név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Betsabé név magánhangzói: A, E, É,
A Betsabé név mássalhangzói: B, S, T,
A Betsabé név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Betsabé névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Betsabé névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 303 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 126 női név / lány név és 177 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Betsabé névvel kapcsolatban. a Betsabé név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Betsabé név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Betsabé név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Betsabé névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Betsabé név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Betsabé nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Betsabé névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!