Bertilla - A Bertilla név jelentése, Bertilla névnapjai, Bertilla név becézése és más érdekességek:

● A Bertilla név eredete: germán

● A Bertilla név jelentése:

fényes, híres harcos ( A Berthilda névből )

● A Bertilla név becézése / Bertilla becenevei:

Berti, Tilla, Tillus, Tilluska, Erti, Bertus

● Bertilla névnapja:

november 5.
● A Bertilla név típusa: B betűs női név / lánynév
● A Bertilla név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Bertilla névről? Görgess lejjebb!
A Bertilla az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Bertilla névről

● A Bertilla név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Bertilla név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + T ( 2 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 34 ( 3 + 4 )
A Bertilla névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Bertilla név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Bertilla név ? Jó helyen jársz!
A Bertilla: 8 betűből álló női név / lánynév
A Bertilla név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Bertilla név magánhangzói: A, E, I,
A Bertilla név mássalhangzói: B, L, R, T,
A Bertilla név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Bertilla névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Bertilla névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 308 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 129 női név / lány név és 179 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Bertilla névvel kapcsolatban. a Bertilla név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Bertilla név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Bertilla név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Bertilla névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Bertilla név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Bertilla nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Bertilla névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!