Cserjén - A Cserjén név jelentése, Cserjén névnapjai, Cserjén név becézése és más érdekességek:

● A Cserjén név eredete: szláv

● A Cserjén név jelentése:

fekete

● A Cserjén név becézése / Cserjén becenevei:

Cseri, Cserus, Erji, Erjike, Ejus, Erke

● Cserjén névnapja:

október 25.
● A Cserjén név típusa: C betűs férfi név / fiúnév
● A Cserjén név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Cserjén névről? Görgess lejjebb!
A Cserjén az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Cserjén névről

● A Cserjén név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Cserjén név számmisztikai elemzése:
C ( 3 ) + S ( 1 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + J ( 1 ) + É ( 5 ) + N ( 5 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Cserjén névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Cserjén név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Cserjén név ? Jó helyen jársz!
A Cserjén: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Cserjén név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Cserjén név magánhangzói: E, É,
A Cserjén név mássalhangzói: CS, J, N, R,
A Cserjén név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Cserjén névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Cserjén névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 41 db C betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 30 női név / lány név és 11 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
C betűs női nevek / lánynevek listája C betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Cserjén névvel kapcsolatban. a Cserjén név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Cserjén név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Cserjén név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Cserjén névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Cserjén név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Cserjén nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Cserjén névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!