Cserne - A Cserne név jelentése, Cserne névnapjai, Cserne név becézése és más érdekességek:

● A Cserne név eredete: magyar

● A Cserne név jelentése:

fekete

● A Cserne név becézése / Cserne becenevei:

Cseri, Cserus, Cserke, Erni, Ernus

● Cserne névnapja:

május 10.
● A Cserne név típusa: C betűs női név / lány név
● A Cserne név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Cserne névről? Görgess lejjebb!
A Cserne az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Cserne névről

● A Cserne név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Cserne név számmisztikai elemzése:
C ( 3 ) + S ( 1 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + N ( 5 ) + E ( 5 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Cserne névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Cserne név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Cserne név ? Jó helyen jársz!
A Cserne: 6 betűből álló női név / lány név
A Cserne név hangrendje: magas hangrendű női név / lány név
A Cserne név magánhangzói: E,
A Cserne név mássalhangzói: CS, N, R,
A Cserne név szótagszáma: 2 szótagú női név / lány név

A Cserne névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Cserne névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 43 db C betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 30 női név / lány név és 12 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
C betűs női nevek / lánynevek listája C betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Cserne névvel kapcsolatban. a Cserne név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Cserne név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Cserne név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Cserne névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Cserne név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Cserne nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Cserne névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!