Csomor - A Csomor név jelentése, Csomor névnapjai, Csomor név becézése és más érdekességek:

● A Csomor név eredete: magyar

● A Csomor név jelentése:

A Csomor név jelentése nem ismert ( nincs ismert jelentése )

● A Csomor név becézése / Csomor becenevei:

Csomi, Csomika, Csomka, Omi

● Csomor névnapja:

január 1.április 9.
● A Csomor név típusa: C betűs férfi név / fiúnév
● A Csomor név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Csomor névről? Görgess lejjebb!
A Csomor az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Csomor névről

● A Csomor név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Csomor név számmisztikai elemzése:
C ( 3 ) + S ( 1 ) + O ( 6 ) + M ( 4 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Csomor névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Csomor név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Csomor név ? Jó helyen jársz!
A Csomor: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Csomor név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Csomor név magánhangzói: O,
A Csomor név mássalhangzói: CS, M, R,
A Csomor név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Csomor névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Csomor névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 41 db C betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 30 női név / lány név és 11 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
C betűs női nevek / lánynevek listája C betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Csomor névvel kapcsolatban. a Csomor név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Csomor név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Csomor név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Csomor névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Csomor név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Csomor nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Csomor névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!