Dzsenna - A Dzsenna név jelentése, Dzsenna névnapjai, Dzsenna név becézése és más érdekességek:

● A Dzsenna név eredete: héber ( bibliai )

● A Dzsenna név jelentése:

Isten ajándéka ( A Dzsenifer és a Johanna önállósult becézője )

● A Dzsenna név becézése / Dzsenna becenevei:

Dzseni, Dzsenus, Enna, Ennus, Enci, Dzsenike

● Dzsenna névnapja:

január 3.május 30.
● A Dzsenna név típusa: D betűs női név / lánynév
● A Dzsenna név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Dzsenna névről? Görgess lejjebb!
A Dzsenna az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Dzsenna névről

● A Dzsenna név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Dzsenna név számmisztikai elemzése:
D ( 4 ) + Z ( 8 ) + S ( 1 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Dzsenna névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Dzsenna név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Dzsenna név ? Jó helyen jársz!
A Dzsenna: 7 betűből álló női név / lánynév
A Dzsenna név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Dzsenna név magánhangzói: A, E,
A Dzsenna név mássalhangzói: DZS, N,
A Dzsenna név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Dzsenna névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Dzsenna névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 223 db D betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 122 női név / lány név és 101 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
D betűs női nevek / lánynevek listája D betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Dzsenna névvel kapcsolatban. a Dzsenna név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Dzsenna név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Dzsenna név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Dzsenna névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Dzsenna név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Dzsenna nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Dzsenna névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!