Dezdemóna - A Dezdemóna név jelentése, Dezdemóna névnapjai, Dezdemóna név becézése és más érdekességek:

● A Dezdemóna név eredete: görög

● A Dezdemóna név jelentése:

boldogtalan

● A Dezdemóna név becézése / Dezdemóna becenevei:

Dezi, Demóna, Mona, Dezus

● Dezdemóna névnapja:

június 18.november 28.
● A Dezdemóna név típusa: D betűs női név / lánynév
● A Dezdemóna név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Dezdemóna névről? Görgess lejjebb!
A Dezdemóna az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Dezdemóna névről

● A Dezdemóna név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Dezdemóna név számmisztikai elemzése:
D ( 4 ) + E ( 5 ) + Z ( 8 ) + D ( 4 ) + E ( 5 ) + M ( 4 ) + Ó ( 6 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 42 ( 4 + 2 )
A Dezdemóna névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Dezdemóna név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Dezdemóna név ? Jó helyen jársz!
A Dezdemóna: 9 betűből álló női név / lánynév
A Dezdemóna név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Dezdemóna név magánhangzói: A, E, Ó,
A Dezdemóna név mássalhangzói: D, M, N, Z,
A Dezdemóna név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Dezdemóna névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Dezdemóna névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 223 db D betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 122 női név / lány név és 101 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
D betűs női nevek / lánynevek listája D betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Dezdemóna névvel kapcsolatban. a Dezdemóna név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Dezdemóna név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Dezdemóna név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Dezdemóna névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Dezdemóna név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Dezdemóna nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Dezdemóna névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!