Emília - Az Emília név jelentése, Emília névnapjai, Emília név becézése és más érdekességek:

● Az Emília név eredete: latin

● Az Emília név jelentése:

versengő, vetélkedő, igyekvő ( Az Emil férfinév női párja )

● Az Emília név becézése / Emília becenevei:

Mili, Lia, Lius, Ami, Emike, Emus, Emcsi, Milka,

● Emília névnapja:

január 5.július 19.szeptember 19.
● Az Emília név típusa: E betűs női név / lánynév
● Az Emília név előfordulási gyakorisága: Közepesen gyakori női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Emília névről? Görgess lejjebb!
Az Emília az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Emília névről

● Az Emília név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Emília név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + M ( 4 ) + Í ( 9 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 31 ( 3 + 1 )
Az Emília névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● Az Emília név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Emília név ? Jó helyen jársz!
Az Emília: 6 betűből álló női név / lánynév
Az Emília név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Emília név magánhangzói: A, E, I, Í,
Az Emília név mássalhangzói: L, M,
Az Emília név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

Az Emília névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Emília névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 237 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 149 női név / lány név és 88 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Emília névvel kapcsolatban. az Emília név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Emília név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Emília név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Emília névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Emília név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Emília nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Emília névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!