Elefteria - Az Elefteria név jelentése, Elefteria névnapjai, Elefteria név becézése és más érdekességek:

● Az Elefteria név eredete: görög

● Az Elefteria név jelentése:

szabadság

● Az Elefteria név becézése / Elefteria becenevei:

Lefi, Lefka, Lefus, Lefci, teri, Terci, Terka, Eli, Elka, Elcus

● Elefteria névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Elefteria név típusa: E betűs női név / lánynév
● Az Elefteria név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Elefteria névről? Görgess lejjebb!
Az Elefteria az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Elefteria névről

● Az Elefteria név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Elefteria név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + L ( 3 ) + E ( 5 ) + F ( 6 ) + T ( 2 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 45 ( 4 + 5 )
Az Elefteria névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● Az Elefteria név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Elefteria név ? Jó helyen jársz!
Az Elefteria: 9 betűből álló női név / lánynév
Az Elefteria név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Elefteria név magánhangzói: A, E, I,
Az Elefteria név mássalhangzói: F, L, R, T,
Az Elefteria név szótagszáma: 5 szótagú női név / lánynév

Az Elefteria névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Elefteria névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 237 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 149 női név / lány név és 88 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Elefteria névvel kapcsolatban. az Elefteria név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Elefteria név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Elefteria név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Elefteria névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Elefteria név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Elefteria nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Elefteria névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!