Emili - Az Emili név jelentése, Emili névnapjai, Emili név becézése és más érdekességek:

● Az Emili név eredete: angol - latin

● Az Emili név jelentése:

versengő, vetélkedő, igyekvő ( Az Emília angol változata )

● Az Emili név becézése / Emili becenevei:

Mili, Milike, Milus, Emilus

● Emili névnapja:

január 5.július 19.szeptember 19.
● Az Emili név típusa: E betűs női név / lánynév
● Az Emili név előfordulási gyakorisága: Ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Emili névről? Görgess lejjebb!
Az Emili az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Emili névről

● Az Emili név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Emili név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + M ( 4 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) = 30 ( 3 + 0 )
Az Emili névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● Az Emili név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Emili név ? Jó helyen jársz!
Az Emili: 5 betűből álló női név / lánynév
Az Emili név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
Az Emili név magánhangzói: E, I,
Az Emili név mássalhangzói: L, M,
Az Emili név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Emili névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Emili névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 237 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 149 női név / lány név és 88 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Emili névvel kapcsolatban. az Emili név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Emili név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Emili név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Emili névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Emili név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Emili nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Emili névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!