Emiliána - Az Emiliána név jelentése, Emiliána névnapjai, Emiliána név becézése és más érdekességek:

● Az Emiliána név eredete: latin

● Az Emiliána név jelentése:

az Aemelius nemzetségből való (Az Emilián férfinév női párja )

● Az Emiliána név becézése / Emiliána becenevei:

Miliána, Mili, Milus, MIlka, Emi, Emike, Liána, Liánka

● Emiliána névnapja:

január 5.május 19.június 30.augusztus 17.november 20.
● Az Emiliána név típusa: E betűs női név / lánynév
● Az Emiliána név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Emiliána névről? Görgess lejjebb!
Az Emiliána az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Emiliána névről

● Az Emiliána név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Emiliána név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + M ( 4 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 37 ( 3 + 7 ) = 10 ( 1 + 0 )
Az Emiliána névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● Az Emiliána név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Emiliána név ? Jó helyen jársz!
Az Emiliána: 8 betűből álló női név / lánynév
Az Emiliána név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Emiliána név magánhangzói: A, Á, E, I,
Az Emiliána név mássalhangzói: L, M, N,
Az Emiliána név szótagszáma: 5 szótagú női név / lánynév

Az Emiliána névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Emiliána névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 237 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 149 női név / lány név és 88 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Emiliána névvel kapcsolatban. az Emiliána név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Emiliána név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Emiliána név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Emiliána névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Emiliána név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Emiliána nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Emiliána névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!