Fortunáta - A Fortunáta név jelentése, Fortunáta névnapjai, Fortunáta név becézése és más érdekességek:

● A Fortunáta név eredete: latin

● A Fortunáta név jelentése:

boldog, szerencsés ( A latin Fortunatus férfinév női párja )

● A Fortunáta név becézése / Fortunáta becenevei:

Náti, Nátus, Tuncsi, Tunka, Tunci, Forti, Fortus

● Fortunáta névnapja:

április 23.
● A Fortunáta név típusa: F betűs női név / lánynév
● A Fortunáta név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Fortunáta névről? Görgess lejjebb!
A Fortunáta az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Fortunáta névről

● A Fortunáta név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Fortunáta név számmisztikai elemzése:
F ( 6 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + T ( 2 ) + U ( 3 ) + N ( 5 ) + Á ( 1 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 35 ( 3 + 5 )
A Fortunáta névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Fortunáta név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Fortunáta név ? Jó helyen jársz!
A Fortunáta: 9 betűből álló női név / lánynév
A Fortunáta név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Fortunáta név magánhangzói: A, Á, O, U,
A Fortunáta név mássalhangzói: F, N, R, T,
A Fortunáta név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Fortunáta névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Fortunáta névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 127 db F betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 77 női név / lány név és 50 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
F betűs női nevek / lánynevek listája F betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Fortunáta névvel kapcsolatban. a Fortunáta név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Fortunáta név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Fortunáta név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Fortunáta névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Fortunáta név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Fortunáta nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Fortunáta névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!