Feodóra - A Feodóra név jelentése, Feodóra névnapjai, Feodóra név becézése és más érdekességek:

● A Feodóra név eredete: szláv

● A Feodóra név jelentése:

Isten ajándéka ( A Theodora név szláv variációja )

● A Feodóra név becézése / Feodóra becenevei:

Dóra, Dora, Dorci, Dorka, Feo, Feus

● Feodóra névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Feodóra név típusa: F betűs női név / lánynév
● A Feodóra név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Feodóra névről? Görgess lejjebb!
A Feodóra az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Feodóra névről

● A Feodóra név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Feodóra név számmisztikai elemzése:
F ( 6 ) + E ( 5 ) + O ( 6 ) + D ( 4 ) + Ó ( 6 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) = 37 ( 3 + 7 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Feodóra névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Feodóra név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Feodóra név ? Jó helyen jársz!
A Feodóra: 7 betűből álló női név / lánynév
A Feodóra név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Feodóra név magánhangzói: A, E, O, Ó,
A Feodóra név mássalhangzói: D, F, R,
A Feodóra név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Feodóra névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Feodóra névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 127 db F betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 77 női név / lány név és 50 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
F betűs női nevek / lánynevek listája F betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Feodóra névvel kapcsolatban. a Feodóra név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Feodóra név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Feodóra név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Feodóra névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Feodóra név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Feodóra nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Feodóra névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!