Felicitász - A Felicitász név jelentése, Felicitász névnapjai, Felicitász név becézése és más érdekességek:

● A Felicitász név eredete: latin

● A Felicitász név jelentése:

boldog, szerencsés

● A Felicitász név becézése / Felicitász becenevei:

Lici, Licus, Citi, Citus, Citike, Feli, Feliciti

● Felicitász névnapja:

március 6.november 23.
● A Felicitász név típusa: F betűs női név / lánynév
● A Felicitász név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Felicitász névről? Görgess lejjebb!
A Felicitász az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Felicitász névről

● A Felicitász név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Felicitász név számmisztikai elemzése:
F ( 6 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + C ( 3 ) + I ( 9 ) + T ( 2 ) + Á ( 1 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 47 ( 4 + 7 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Felicitász névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Felicitász név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Felicitász név ? Jó helyen jársz!
A Felicitász: 10 betűből álló női név / lánynév
A Felicitász név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Felicitász név magánhangzói: Á, E, I,
A Felicitász név mássalhangzói: SZ, C, F, L, T,
A Felicitász név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Felicitász névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Felicitász névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 127 db F betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 77 női név / lány név és 50 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
F betűs női nevek / lánynevek listája F betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Felicitász névvel kapcsolatban. a Felicitász név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Felicitász név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Felicitász név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Felicitász névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Felicitász név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Felicitász nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Felicitász névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!