Graciána - A Graciána név jelentése, Graciána névnapjai, Graciána név becézése és más érdekességek:

● A Graciána név eredete: latin

● A Graciána név jelentése:

kellemes, kedves, bájos ( A Gracián férfinév női párja )

● A Graciána név becézése / Graciána becenevei:

Ciána, Ána, Ánus, Aci, Graci, Gracus

● Graciána névnapja:

június 1.
● A Graciána név típusa: G betűs női név / lánynév
● A Graciána név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Graciána névről? Görgess lejjebb!
A Graciána az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Graciána névről

● A Graciána név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Graciána név számmisztikai elemzése:
G ( 7 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) + C ( 3 ) + I ( 9 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 36 ( 3 + 6 )
A Graciána névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Graciána név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Graciána név ? Jó helyen jársz!
A Graciána: 8 betűből álló női név / lánynév
A Graciána név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Graciána név magánhangzói: A, Á, I,
A Graciána név mássalhangzói: C, G, N, R,
A Graciána név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Graciána névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Graciána névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 127 db G betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 57 női név / lány név és 70 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
G betűs női nevek / lánynevek listája G betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Graciána névvel kapcsolatban. a Graciána név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Graciána név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Graciána név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Graciána névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Graciána név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Graciána nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Graciána névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!