Klélia - A Klélia név jelentése, Klélia névnapjai, Klélia név becézése és más érdekességek:

● A Klélia név eredete: latin

● A Klélia név jelentése:

A Klélia név jelentése nem ismert ( nincs ismert jelentése )

● A Klélia név becézése / Klélia becenevei:

Lia, Lius, Léli, Lélike, Lélus, Kléli, Klélike, Klélci

● Klélia névnapja:

november 23.
● A Klélia név típusa: K betűs női név / lánynév
● A Klélia név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Klélia névről? Görgess lejjebb!
A Klélia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Klélia névről

● A Klélia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Klélia név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + L ( 3 ) + É ( 5 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 23 ( 2 + 3 )
A Klélia névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Klélia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Klélia név ? Jó helyen jársz!
A Klélia: 6 betűből álló női név / lánynév
A Klélia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Klélia név magánhangzói: A, É, I,
A Klélia név mássalhangzói: K, L,
A Klélia név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Klélia névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Klélia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 281 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 146 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Klélia névvel kapcsolatban. a Klélia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Klélia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Klélia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Klélia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Klélia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Klélia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Klélia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!