Kalli - A Kalli név jelentése, Kalli névnapjai, Kalli név becézése és más érdekességek:

● A Kalli név eredete: görög ( mitológiai )

● A Kalli név jelentése:

szép szavú ( A Kalliopé név rövidült alakváltozata )

● A Kalli név becézése / Kalli becenevei:

Kali, Kalika, Kalica, Kalus, Ali, Alika, Alica

● Kalli névnapja:

június 8.
● A Kalli név típusa: K betűs női név / lánynév
● A Kalli név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kalli névről? Görgess lejjebb!
A Kalli az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kalli névről

● A Kalli név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kalli név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) = 18 ( 1 + 8 )
A Kalli névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Kalli név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kalli név ? Jó helyen jársz!
A Kalli: 5 betűből álló női név / lánynév
A Kalli név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Kalli név magánhangzói: A, I,
A Kalli név mássalhangzói: K, L,
A Kalli név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Kalli névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Kalli névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 281 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 146 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kalli névvel kapcsolatban. a Kalli név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kalli név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kalli név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kalli névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kalli név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kalli nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kalli névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!